Lär dig Blissful body-metoden

Det är av största betydelse då vi är designade att leva i bliss-tillstånd, för då fungerar alla autonoma (självgående) processer optimalt. Dessutom stimuleras kroppens största nerv, vagusnerven, vilket aktiverar allt bra i kroppen och speciellt immunförsvaret. Metoden utvecklades av Dr Sanna Ehdin 2013-14 och är mycket effektiv därför att:

  • Du fångar dig direkt vid det stressande och bryter med det

  • Detta skapar snabbt lugn och ro i kroppen – Blissful Body

  • Upprepad träning gör att du själv rewire (omprogrammerar) din hjärna till lägre stress och högre fungerande

  • Stressen minskar avsevärt i ditt liv (vid upprepad träning)

Videon på 16 min vägleder dig till hur du enkelt gör övningen

Dr Sanna Ehdin säger: "Jag har 44 års studier och erfarenhet inom forskning och hälsa, och har arbetat i 25 år för att sprida kunskap om hälsa, självläkning och välbefinnande – det är min Passion. Här vill jag dela ett enkelt och mycket effektivt verktyg: Blissful body-metoden. Jag utvecklade den 2013-14 för att bryta en rad negativa tanke- och stressmönster. Metoden har sedan hjälpt 1000-tals människor till lugnare och bättre liv."

  • Tre minuters övning tar dig ur den begynnande Stresskroppen så att du landar i Bliss- och Lugn-kroppen - där fungerar allt mycket bättre

  • Då varje tanke ger upphov till en nervbana, dras hjärnan ovillkorligen om när du matar dig själv med nya tankar.

  • Din medvetna och upprepade träning med Blissful body-metoden drar om dina hjärnbanor så att allt fungerar bättre och oro, stress, ångest, negativa tankar, okontrollerade känslor minskar avsevärt och ersätts med en inre lugn och frid.

BLISS betyder stilla vardagsglädje

Att känna sig lugn, tillfreds, harmonisk och lätt. Det är att spontant uppleva lustkänslor som kan peaka i eufori, speciellt om man ser på något vackert som solnedgång, rosor eller människor man älskar till exempel. Det tillstånd vi och våra kroppar är skapta att leva i… Man blir lugnare, mer social, mer närvarande och mer kreativ – bara fördelar!

Väljer du Bliss? Börja idag

Videon på 16 min vägleder dig till hur du enkelt gör övningen